拡大画像

画面クリックで画像が消えます

rico写真
news

2022年06月16日(木)

Boldenone Undecylenate

Voor anabole steroïden bestaat een dergelijke gesubsidieerde service niet. Bij commerciële laboratoria kan men anabole steroïden wel laten testen, maar bedragen de kosten ruim over de €100,- per onderzocht product. Zoals eerder vermeld, is Boldenone Undecylenate een synthetisch testosteronderivaat met een veranderde steroïdestructuur. Deze verandering is verantwoordelijk voor het verminderen van de affiniteit van Boldenone in interactie met het aromatase-enzym.

  • De gebruikelijke dosis is 400 tot 600 milligram boldenone per week.
  • Dacht dat de originele boldenone’s per 50 MG gingen dus dan mag je 12 ML olie in je reet drukken als je op 600 Mg wil komen……
  • Dit komt omdat dieren een veel kortere levensduur hebben dan mensen.
  • Het heeft ook een van dezelfde voordelen als Deca omdat het helpt bij gewrichtspijn.

Boldone staat ook bekend om het verhogen van het aantal rode bloedcellen, een eigenschap die wordt gedeeld door de meeste andere anabole steroïden. Er zijn echter problemen over hoeveel Equipoise het aantal rode bloedcellen kan verhogen. Door zijn structurele verandering aromatiseert Equipoise slechts ongeveer 50% van de snelheid van testosteron.

Goede kwaliteit is één van onze geheime succes, welkom om de monsters, MOQ slechts 10 gram. Er is natuurlijk wel een verschil tussen goed doordacht hogere doseringen zetten of maar gewoon YOLO grammen rammen. Veel goede dingen hoor ik niet over die methandriol, zal Boldenone worden. Je hebt gezien wat de bijwerkingen zijn van methandriol,al je eve verder googeld vind je nog veel meer goeie stukjes hierover.Dan lijkt de keus me toch simpel. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een alternatieve webbrowser te gebruiken.

Boldenone is a naturally occurring (anabolic) steroid in cattle

We bieden producten van verschillende fabrikanten aan wij garanderen kwaliteit. Wij hebben verschillende betalingsopties en leveren altijd discreet. Equipoise, ook wel bekend als Boldenone, werd veel gebruikt door dierenartsen om de eetlust van dieren, met name het vee, te vergroten.

Patiënt A, een 34-jarige man, presenteerde zich op de Spoedeisende Hulp van ons ziekenhuis met koorts, braken en spierkrampen die ontstaan waren na krachttraining. De voorgeschiedenis vermeldde een handoperatie, een beenbreuk, dyspeptische klachten en enkele maanden eerder een gastro-enteritis, waarvoor patiënt in Duitsland werd opgenomen. Patiënt deed aan bodybuilding en had onlangs besloten deze sport na een pauze van een halfjaar weer op te pakken.

WAAROM MOET IK EQUIPOISE-INJECTEREN?

Daarom is de prijs voor Boldenone Undecylenate een bestelling van omvang hoger dan voor testosteron en zijn tegenhangers. Ongeacht de totale dosis moet Equipoise gedurende minimaal 8 weken worden gebruikt. Veel cutplannen beginnen met 8 weken Equipoise met nog eens 4-8 weken zonder dat het hormoon voor niet-aromatiserende middelen kiest. Om deze reden zullen de meeste mannen exogeen testosteron in hun totale stapel moeten opnemen wanneer ze EQ gebruiken. Het enige dat telt, is dat je lichaam het testosteron ontvangt dat het nodig heeft om een lage testosteronconditie te voorkomen.

Dure steroïden zijn ook vaker ondergedoseerd of vermengd met goedkope stoffen. Het effect van je kuurtje kan daardoor heel anders uitpakken dan gepland. Het kan het verschil http://triunfologistica.com.br/anabolensteroiden-com/steroiden-wat-zijn-de-gevaren-en-waarom-moeten-ze/ betekenen tussen een bodybuilding wedstrijd winnen of verliezen, en het verschil tussen wel of geen virilisatie (stemverandering, overbeharing, etc.) ervaren.